Jouw privacy in goede handen


Privacybescherming is voor ons geen loze kreet. En we besteden ook geen aandacht aan privacy omdat dat nu eenmaal moet, gezien de bestaande wet- en regelgeving. Voor ons is privacy een wezenlijk onderdeel van onze bedrijfsvoering. Zie hieronder de wijze waarop we daaraan gestalte geven.  We leggen uit welke (persoons)gegevens De Canteclaer verzamelt en verwerkt. Ook geven we aan voor welke doeleinden wij dat doen.


Welke informatie verzamelen wij?

Wij verwerken persoonlijke informatie en bedrijfsinformatie van (potentiële) klanten, relaties en hun werknemers. Ook verwerken we data die we binnenkrijgen door bezoek en gebruik van deze website. Gegevens die wij mogelijk van jou verzamelen: voor- en achternaam, adresgegevens, telefoonnummers, mailadressen, geboortedatum, betalingsgegevens, KvK-nummer, btw-nummer, omzetgegevens en beeldmateriaal. Persoonsgegevens kunnen wij verzamelen als wij een klantrelatie aangaan of als de kans op zo’n relatie reëel is. Natuurlijk behandelen we jouw gegevens vertrouwelijk en zorgvuldig. En we bewaren ze niet langer dan nodig is of de wet dat voorschrijft.


Waarvoor gebruiken wij de persoonsgegevens?

De Canteclaer kan de verzamelde persoons- en bedrijfsgegevens gebruiken voor de volgende doeleinden:

  • Onderhouden van klantcontacten
  • Overeenkomsten bereiken en uitvoeren
  • Aanbiedingen doen
  • Informatie verstrekken over onze dienstverlening
  • Onze dienstverlening verbeteren
  • Vorderingen innen
  • Vragen beantwoorden
  • Geschillen en klachten behandelen
  • Voeren van de administratie


Wat zijn jouw rechten?

Wanneer wij jouw persoonsgegevens verwerken, heb je het recht om die in te zien, te rectificeren en te laten wissen. Ook heb je het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van gegevens. In het onwaarschijnlijke geval dat we er samen toch niet uitkomen, kun je een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacy: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/


Wanneer verstrekken wij informatie aan derden?

Wij geven jouw gegevens alleen aan derden door als dat noodzakelijk is voor de uitvoering van onze werkzaamheden. Daarnaast geven we jouw persoonsgegevens door als we daartoe verplicht zijn op basis van de wet of een rechterlijke uitspraak. In alle overige gevallen verstrekt De Canteclaer nooit jouw gegevens aan derden zonder jouw expliciete toestemming.